6 julegaveidéer til islænderrytteren

Hvad kommer til at hitte under juletræet i år? Anne Mette, der er indehaver af Horsepartner.dk, giver sit bud her.

Horsepartner er primært en webshop, men der findes også en hyggelig lille butik i Frederikshavn, som holder åbent hver torsdag og efter aftale (Foto: Fifla.dk)

Den lille rideudstyrsbutik ved navn Horsepartner skulle egentlig være en deltidsbeskæftigelse. Indehaver Anne Mette Ullitz Nielsen drev en anden webshop med et helt andet tema, men når man er "islandshestepige" med stort I og det meste af ens familie har fulgt trop og er faldet for samme interesse, så går man helhjertet ind i projekt islænderbutik. Og det har altså givet pote, for i dag er Horsepartner kommet så godt i gang, at Anne Mette arbejder fuld tid i butikken.


Selvom Horsepartner kun forhandler islænderudstyr, så har Anne Mette alligevel valgt at specialisere sig i tre forskellige kategorier: stævneryttere, skovtursryttere og børn. Man finder derfor både flotte stævneoutfits, behagelige heldragter og et væld af hesteinspireret legetøj i hendes sortiment - og af den grund tænkte vi, at det nok var det helt rigtige sted at gå hen, hvis vi skulle inspireres til årets julegaveindkøb. Dét fik vi ret i, for Anne Mette har fingeren på pulsen og ved lige præcis, hvad der trender netop nu:


1. Trense fra HRIMNIR til den moderigtige rytter

Et smykkebesat og smukt udskåret pandebånd fra HRIMNIR er et sikkert hit i julegaven til den kvalitetsbevidste og moderigtige rytter. Særligt populær er modellen "Fire & Ice", men også nyheden Heritage H "Lava", der er designet med inspiration fra den islandske natur i sorte sten, bliver en bestseller dennne december.


Du sammensætter selv den trense, som du ønsker, ved at kombinere de særskilte pandebånd og næseremme. Priser fra 465 kr. og op. Se Horsepartners udvalg her.2. Vind- og vandafvisende ridebukser fra Topreiter

Ridning i vintervejret kan være en kold og våd fornøjelse, så et par Topreiter Super Grip ridebukser med Soft-Shell vil være en skøn julegave til de fleste islænderryttere. Bukserne har den klassiske pasform med høj talje, lynlås i buksebenene og lommer foran. Og så er de bare super bløde og lækre.


Køb Topreiter Super Grip ridebukser til 1.875 kr. her.Sadelsmykke med bling

Enten elsker eller hader man det! Men kender du en islænderrytter, der er vild med bling-bling, så er dette sadelsmykke fra QHP en super julegaveidé til en overkommelig pris. Smykket er dekoreret i et mix af sorte og sølvfarvede sten, og så er det nemt at montere på sadlen.


Køb sadelsmykket fra QHP til 119 kr. her.Sadelunderlag til den nye sæson

Et nyt sadelunderlag vækker altid glæde! Bestsellerne lige nu kommer fra HRIMNIR og Karlslund. Vær hurtig hvis du skal nå at sikre dig et, for de bliver revet væk.


Se alle Horsepartners sadelunderlag her. Priser fra 225 kr. og op.Øreringe til hestepigen

Kender du en hestetosset ponypige, som har skiftet alt sit Barbie ud med My Little Pony og som har plastret hele sit værelse til i plakater og billeder af sine yndlingsheste? Så er den perfekte julegave lige her! Et par hesteøreringe i sterlingsølv med små sten vil uden tvivl gøre lykke under træet. De findes i farverne blå, pink og sølv - så måske du endda kan vælge et par, der matcher hendes ridebukser eller sadelunderlag i farven?


Køb hesteøreringe til 129 kr. lige her.Den ultimative heldragt

Modebutikkerne er begyndt at sælge termoflyverdragter, men vi kommer altså ikke udenom, at det har været en trend blandt hestefolk i mange år! En god heldragt er nemlig ikke til at undvære, når man har islændere om vinteren i Danmark. Så uanset om du leder efter julegave til en hobby- eller konkurrencerytter, så er en heldragt fra Mountain Horse en oplagt idé. Den er designet i et let og lækkert materiale, som holder rytteren tør og varm under hele rideturen.


Køb heldragten fra Mountain Horse til 2.349 kr. her.


Bestil senest d. 19. december, hvis dine julegaver skal nå at komme hjem i tide til at blive lagt under juletræet d. 24. december.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright