Blog: Hvilket årstal var det nu, det var?

Kære, søde Fifla-læsere! Har I undret jer over, hvor vi har været henne? I så fald forstår jeg det godt, for der har i den grad været larmende stilhed på vores medie den sidste tid. Betyder det, at vi lukker og slukker? At vi er over and out og at vi har sat Fifla-arbejdet på sommergræs? Ikke det der ligner. Vi er her endnu. Vi er nemlig ikke sådan at slå ud. Selvom en hoppe i brunst virkelig gjorde et forsøg.

Islandsk hest i fol
Ridning, heste, Fifla.dk og livet i al almindelighed har været sat på pause - nu er vi på vej tilbage i gamet

Arbejdsfordelingen i vores lille team bag Fifla.dk ligger ret klar. Alt hvad der hedder hjemmeside, redaktionelt indhold og deslige er opgaver, der hviler på mine skuldre. Hvorimod alt hvad der hedder praktik, aftaler, overblik, koordinering, kaffe og snacks (de sidste to er vigtigere, end man skulle tro) er min tro følgesvend Lines område. Så hvis der går noget galt i den ene eller den anden lejr, så skal der ikke meget til, før vi skrider lidt i svinget.


Og galt... det kan det jo hurtigt gå, når vi har med heste at gøre. Specielt sådan lidt halvsure, brunstige hopper. Og som du sikkert kan regne ud, så har jeg sådan en. En af hendes allerfineste evner er at fortælle mig, hvornår nok er nok. Og vil jeg ikke høre på det, så råber hun bare lidt højere og ser lidt flere spøgelser, der er værd at spooke over. I et uopmærksomt øjeblik på en ellers fin ridetur resulterede det i en prægtig flyvetur og en gedigen hjernerystelse til undertegnede. Bom bom. Ingen skærme, ingen heste, intet at foretage sig. Og intet liv på Fifla.dk.


Der er ingen tvivl om, at man skal tage det alvorligt, når man slår sit hoved. Det kan tage lang tid at komme sig helt. Også meget længere tid end jeg lige troede, for jeg var sikker på, at jeg var tilbage på hesten igen i løbet af et par dage. Det blev langt fra tilfældet.


Til gengæld har jeg brugt min tid som "syg i hovedet", som min kæreste bliver ved med grinende at kalde det, ganske fornuftigt. Jeg har sovet, sovet, sovet lidt mere og slappet af - men jeg har også tænkt masser af gode tanker og fået masser af gode idéer i forhold til fremtiden her på mediet. En af dem er, at jeg selv er indtrådt i vores bloggerteam. Jeg nyder at lave interviews, artikler og researche fagligt indhold, men engang imellem er det også rart at kunne løsne lidt op og freestyle en anelse mere med det skrevne ord. Det er det, jeg kommer til at bruge bloggen til.


Er det noget værre sludder, jeg får skrevet, så bær over med mig lidt endu. At få rystet sin hjerne kan godt gøre én lidt bims. Som eksempelvis den dag, hvor jeg blev nødt til at google, hvilket årstal vi er i, slet og ret fordi jeg havde glemt det. Skræmmende ikke?


Så husk hjelmen venner! Og husk at følge med på Fifla.dk igen fraaaaaaaaaaa nu af 😊

0 kommentarer