Blog: Passioneret hestepige med masser af drømme, fritidsviking og hestemassør

Hej alle, og velkommen til 😊

Lad mig lige starte med at præsentere mig selv:


Mit navn er Tine, jeg er 27 år og bosat på en gård på Sydsjælland sammen med min mand og vores dyr. Jeg har et deltidsarbejde i en hundesalon og når jeg ikke er på arbejde der, kører jeg som hestemassør på hele Sjælland.


Jeg har haft en anderledes barndom end de fleste, da jeg hverken kom i dagpleje eller børnehave – jeg blev passet hos familiens gode venner, som bor på en stor gård med bl.a. heste - deriblandt en shetlænder, Fie, som blev starten på min ridekarriere.


Jeg har siddet på en hest så længe jeg kan huske, og allerede da jeg var 2 år, red jeg selv rundt på Fie. Omkring 4-års alderen begyndte jeg at ride på deres islændere, og lige siden da, har islænderne haft mit hjerte. Det var også omkring 4-års alderen, vores venner tog mig med på mit første vikingemarked, og jeg blev bidt af markedslivet som viking – både med og uden hest.


En af de vildeste oplevelser jeg har som ridende viking, var til VM i Herning i 2003, hvor vikinger red kvadrille i pauserne. En vild og fed oplevelse som virkelig har sat sine spor.

Det er dog ikke kun hestene og arbejde min tid går med. Min mand og jeg har også 2 hunde. En dobermann, som min mand bruger til Politihundetræning og en Whippet, som mest af alt bare er en sofahund. Jeg udstiller også hundene, men vi har lige holdt lidt ”modnings-pause” 😛


Det bliver jo lidt en blanding af indhold, da jeg både kommer til at dele oplevelser fra mit liv – både som helt almindelig hestepige, men også som hestemassør og som viking, og jeg håber I har lyst til at læse med 😊

0 kommentarer