CHC Master Class går online

Beskeden fra myndighederne er ikke til at tage fejl af: Bliv hjemme og hjælp med at bryde coronavirus-smitten. Men behøver det betyde, at du skal sætte din ridning på pause? Ikke hvis du spørger Christina og Hans-Christian på Vivildgård.

Hans-Christian Løwe og Christina Johansen driver CHC Master Class (Foto: CHC Master Class)

Til daglig er der mange mennesker i stalden og på ridebanen hos Christina Johansen og Hans-Christian Løwe på Vivildgård i Midtjylland. Sammen driver de nemlig det populære CHC Master Class, hvor ambitiøse ryttere i alle aldre mødes for at dygtiggøre sig både på og udenfor ridebanen.


Men den helt særlige situation som Danmark befinder sig i netop nu, har fået trænerparret til at tænke i helt nye baner. For forhindrer smittefare rytterne i at komme til undervisning på Vivildgård, så må undervisningen komme til rytterne.


Live E-undervisning

Som noget helt nyt tilbyder CHC Master Class derfor online undervisning, hvor enten Christina Johansen eller Hans-Christian Løwe træner den enkelte rytter over nettet på telefonen, så den tilmeldte ekvipage i ro, mag og udenfor smitterisiko kan modtage undervisning hjemme på sin egen ridebane.


Christina og Hans-Christian følger med i den enkelte rytters træning via livevideo og underviser helt normalt, som hvis træner og ekvipage var fysisk til stede sammen.Ingen kompromis med kvaliteten

Idéen til den nye undervisningsmetode opstod som følge af de skærpede forhold, vi lever under lige nu. Men trænerparret ser så stor værdi i konceptet, at man også når situationen i landet normaliseres, vil kunne booke tid til online undervisning.


Fjernundervisning via internettet giver nemlig CHC Master Class mulighed for at udføre målrettede træningsforløb med de tilmeldte ryttere i og med, at de to trænere kan følge rytterne helt tæt på i den daglige træning og i hestens vante miljø.


Det vil i fremtiden både være muligt at bruge online sessionerne til regulær rideundervisning, coaching, planlægning af træning og ved stævner. I forbindelse med sidstnævnte giver online redskaberne underviseren mulighed for at være med på sidelinjen til både opvarmning, træning mellem fremvisninger og til at overvære stævneprogrammet for at kunne give umiddelbar feedback.


Book din undervisning hos CHC Master Class

Kontakt Christina Johansen på telefon 22449940 eller mail vivildgaard@hotmail.com for at booke tid til online undervisning eller for at høre mere om, hvordan træningen foregår.


Har du lyst til at læse mere om Christina og Hans-Christian? Så kan du læse vores store artikel om CHC Master Class' Young Rider-team liger her.
0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright