Det Internationale Hingstekatalog 2021 er på trapperne

Den Tyske Islandshesteforening (IPZV) arbejder på højtryk for at få årets store internationale hingstekatalog klar til udgivelse i december.

HENGSTE - International Icelandic Stallions
Den trykte version af det internationale hingstekatalog indeholder både informationer om en lang række hingste samt faglige artikler om avl (Foto: IPZV)

Hvert år i december udgiver Den Tyske Islandshesteforening det store internationale hingstekatalog "HENGSTE - International Icelandic Stallions". Kataloget indeholder uddybende informationer om en lang række tyske og internationale tophingste, og er dermed et musthave for den avlsinteresserede islænderrytter.


Hvad kan man se i det internationale hingstekatalog?

Det store internationale hingstekatalog produceres som en ganske almindelig tryksag, men kan også tilgås i en online version lige her.


I den trykte version af kataloget får hver hingst sin egen side fyldt med praktiske informationer såsom navn, FEIF-ID, billeder, kåringsresultater, beskrivelse, bedækningsform, lokation og kontaktinformationer på ejere og/eller avlere. Hingstene er for nemhedens skyld sorteret i alfabetisk orden, og hingstens geografiske lokation er markeret med et lille landeflag.


I store træk er onlineversionen af hingstekataloget sat op på samme måde. Dog med den lille tilføjelse, at der også her er mulighed for at se video eller flere billeder.


Som tillæg til hingsteoversigten vil du i den trykte version af HENGSTE - International Icelandic Stallions finde et udvalg af professionelle artikler om avlsarbejde med islandske heste.


Få din hingst med i det internationale hingstekatalog

Indtil d. 5. november 2020 er det muligt at indsende informationer omkring sin egen hingst, hvis man ønsker at indrykke en side i hingstekataloget.


Alt du behøver at sende til IPZV for at indrykke en hingsteannonce er:

  1. Hingstens FEIF ID

  2. Et billede af din hingst

  3. En kort beskrivelse af hingsten

  4. Geografisk lokation og kontaktinformation dig som hingsteholder

  5. Bedækningskontrakten

Ved at indsende hingstens FEIF-ID henter systemet selv alle informationer om hestens kåringsresultater.


Jo flere hingste du indrykker i kataloget, jo flere penge sparer du. Priserne ser således ud som følger:

  1. Første hingst: 150,00 EUR +moms

  2. Anden hingst: 120,00 EUR +moms

  3. Tredje hingst: 100,00 EUR +moms

  4. Fra over fire hingste aftales en individuel pris med Den Tyske Islandshesteforening.

Book plads til din hingst i det internationale hingstekatalog lige her: Hingstekatalog 2021.

Køb hingstekataloget i december

Har du ingen hingst, men er du derimod nysgerrig på, hvad der rører sig på den internationale avlsscene, kan du købe dit eksemplar af det internationale hingstekatalog mandag d. 7. december 2020.


Køb kataloget HENGSTE - International Icelandic Stallions lige her: www.ipzv.de


0 kommentarer