DI inviterer til Junior- og Ungdomssamling på Vilhelmsborg

Weekenden bliver fyldt med islandsheste og hygge, når Dansk Islandshesteforening på fredag slår dørene op til årets første arrangement for de 12-21 årige.

Weekenden kommer til at stå i islandshestenes tegn på Vilhelmsborg, når Dansk Islandshesteforening inviterer til Junior- og Ungdomssamling (Foto: Colourbox)

DI's yngste medlemmer skal ikke medbringe andet end deres gode humør, når de på fredag kl. 16:00 mødes til samling på Vilhelmsborg. Der er nemlig lagt op til en weekend uden egne heste, men til gengæld med masser af spændende indlæg fra nogle af landets allerbedste ryttere og hestefolk.


Programmet spænder bredt fra både rytteryoga med Søs Fejerskov, over foderforedrag med Rasmus Bovbjerg Jensen til læren om hestens anatomi med Sara Mikkelsen og Astrid Skou. Derudover kigger Stald Gavnholt forbi til en snak om kåringer og sidst men ikke mindst kan de unge også opleve at overvære en clinic med Pernille Lyager Møller og Anne Frank Andresen fra Flødal Træningsstald.


Nye venskaber og foreningsånd

Der er vist næppe nogen tvivl om, at der er lagt op til en overordentlig spændende og lærerig weekend for junior- og ungdomsrytterne. Og det er faktisk helt bevidst, at der bliver kredset om foreningens yngste medlemmer, fortæller Kristiane Brun Hansen fra DI's Juniorudvalg.


"For os er ungdommen noget af det vigtigste vi har som forening. Det er vores opgave at forsøge at klæde dem på til fremtiden og holde liv i den glød, der brænder i dem. Nemlig kærligheden til heste."

I DI håber man, at arrangementer som den forestående weekendsamling kan være med til at skabe venskaber og kontakt mellem landets unge islandshesteentusiaster. Ofte er det nemlig under lidt andre forhold, at de unge ryttere har mulighed for at møde ligesindede. Nemlig i stævnesæsonen hvor mange kan føle sig lidt mere pressede og ikke helt så klar til at møde nye mennesker som på en stille og rolig weekend i januar.


"Desuden er sådan en samling, som vi holder i weekenden, et sted for alle og ikke kun stævnerytterne. Hvad end du rider konkurrencer, interesserer dig for avl, rider ture i naturen eller bare gerne vil gøre det bedste, du kan for din islandske hest er du mere end velkommen. Vi er jo en bred forening, men med minimum én fællesnævner: den islandske hest! Det er med disse tanker, at vi har samlet nogle af de dygtigste og mest aktuelle trænere og fagfolk på denne weekend. Så forhåbentligt går man hjem søndag aften med en hel masse ny info, et par nye bekendtskaber og masser af motivation for at lave ting med sin islandske hest og andre unge i fremtiden."


Lyder det som noget for dig? Så kan du stadig nå at komme med. Weekendsamlingen starter på fredag d. 11. januar kl 16:00 og slutter søndag sidst på eftermiddagen. Se hvordan du tilmelder dig på DI's hjemmeside.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright