Eques tilbagekalder Black Edition-gjord

Den første version af Black Edition-gjorden fra Eques, der blev produceret i 2017, har vist sig at have en alvorlig fejl.


Har din Black Edition-gjord en tydelig syning på bagsiden kan den fortsat benyttes, er der ingen syning skal gjorden sendes retur (Foto: Eques / Facebook)

Det nordjyske udstyrsfirma Eques med Rasmus Møller Jensen i spidsen har opdaget en alvorlig fejl på den første version af gjorden fra brandets Black Edition linie. Derfor tilbagekaldes alle gjorde, der er produceret før 2018.


Få opgraderet din gjord uden beregning

Da gjorden kom på markedet, viste det sig hurtigt, at trods omfattende tests var gjorden ikke helt så holdbar, som først antaget. Designet blev derfor opgraderet i 2018, hvor en syning på gjordens bagside styrkede produktet, der dermed kunne leve op til Eques' høje standarder.


En nylig hændelse hvor en Black Edition-gjord, produceret før 2018, er bristet, har dog nu fået rideudstyrsproducenten til at reagere yderligere ved at tilbagekalde alle gjorde, der endnu ikke har fået påført den styrkende syning på bagsiden.


Ejer du en Black Edition-gjord fra før 2018, der altså ikke har en syning på bagsiden, kan du kvit og frit sende den til Eques, der sørger for at opgradere den, så den igen er sikker i brug.


Læs hvordan du gør lige her.0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright