Fifla-blogger udgiver sin tredje bog

Fifla-blogger og børnebogsforfatter Mette Damm Bak har i dag sendt den trejde bog i Hestedrømme-serien på gaden.

Hestedrømme-bøgerne handler om pigen Tine og hendes liv med heste (Foto: Mette Damm Bak)

Egentlig skulle den 1. november have været en stor festdag på Laanumgaard ved Skive. Mette Damm Bak ville nemlig have fejret udgivelsen af sin nye bog 'Hestedrømme 3' ved at invitere til åben ridehal hjemme hos sig selv. De nuværende corona-restriktioner satte dog en kæp i hjulet for forfatterens planer, og dagen er i stedet blevet fejret online på de sociale medier.


Mette hylder hestene

På bogseriens facebookside har du dagen igennem kunne følge med i en række små videoer, hvor Mette præsenterer de heste, der har inspireret hende under tilblivelsen af Hestedrømme-universet.

Hestedrømme-bøgerne er skrevet til alle hestepiger og -drenge, og handler om savn, venskab og kærlighed til heste. Fra allerførste bog følger du hovedpersonen Tine, der er ked af det, fordi hun har mistet sin far. Shetlandsponyen Superman vinder hendes hjerte og hjælper hende igennem sorgen, inden hun i bog nummer to bliver for stor til ham og må skifte til islænderen Sif.


I tredje bog i serien, der er udkommet i dag, skal Sif have føl, samtidig med at Tine også får en ny, god ven i den islandske dreng Hallbjørn, der er på besøg i Danmark.


I virkelighedens verden findes Tine ikke, men det gør Sif. Den islandske hest der har inspireret Mette til hovedrollehesten i Hestedrømme, går nemlig på folden hjemme på hendes egen gård.


Hoppen er i dag 25 år, men er stadig i fuld vigør. Hun var Mette Damm Baks allerførste islandske hest, men i dag ejes hun af Anne-Marie Poulsen, der udover at være mor til Mette, også har bidraget til Hestedrømme-bøgerne. Hun er nemlig illustrator på bog to og tre.


Med tanke på alle de skønne heste der har inspireret Mette til at skrive sine hestehistorier, opfordrer hun til, at vi lader de sociale medier svømme over med de allerbedste hestebilleder. Brug hashtagget #vihylderhestene og upload dit yndlingshestebillede til Facebook eller Instagram.

(Foto: Mette Damm Bak)

Køb hestedrømme 1, 2 og 3

Alle Hestedrømme-bøgerne kan købes hos en række udvalgte forhandlere og hos forfatteren selv. Du finder forhandlerlisten på bogseriens hjemmeside lige her: Hestedrømme.dk0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright