Fyld efterårsferien op med islandsheste

Opdateret: 10. sept. 2018

Er du mellem 12 - 16 år, så inviterer ridepædagog og træner Signe Salling til efterårsridelejr i Aalborg.

Signe Salling arbejder til daglig med træning af heste og undervisning af ryttere i St. Restrup ved Aalborg (Foto: Privat)

Der er altid masser af liv i stalden hos Signe Salling. Om formiddagen er hun travlt beskæftiget med tilridning og træning af heste fra nær og fjern. Nogle af dem skal sælges, mens andre skal tilbage og være fine rideheste hos deres ejere efter endt træningsforløb. Når frokosten er indtaget og klokken viser eftermiddag, så er der undervisning på programmet. Børn, unge og voksne tyr til Signes kyndige vejledning, når de skal forbedre deres ridefærdigheder. En gang imellem rides der på bane, men oftest foregår undervisningen ude i den fri natur - og det er et hit hos både de helt unge og lidt ældre.


Tre dage med masser af hest

Netop de helt unge blev inviteret på ridelejr hos Signe, da sommeren stod på sit allerhøjeste. Men i efterårsferien er det altså blevet teenagernes tur. De tre dages efterårslejr skydes i gang torsdag d. 18. oktober kl. 12:00, hvorefter der vil være fuld fokus på temaer som opstilling, hjælpere samt at få organiseret sine arbejdspunkter som rytter. Man er velkommen til at medbringe sin egen hest, men der vil også være mulighed for at låne en af Signe Sallings søde elevheste.


Undervisning ved Auður Ástvaldsdottir

Udover undervisning fra Signe selv, så vil de deltagende på teenager-ridelejren også kunne se frem til at få besøg af Auður Ástvaldsdottir, der er uddannet ridelærer fra Hólar. I samarbejde med de unge ryttere vil hun give tips og tricks til, hvordan ridningen forbedres. Hele tiden på en måde, hvor der er fokus på, at den enkelte rytter skal lykkes med sine egne mål. Derudover vil deltagerne også få mulighed for at opleve nærkontakt med en kæmpe dressurhest, der skal bruges til træning af coremuskler og balance - så der bliver helt sikkert noget for enhver smag.


Få pladser tilbage

Teenager-ridelejren foregår hos Signe Salling i St. Restrup, der er lokaliseret midt imellem Aalborg og Nibe. Overnatning foregår inde i varmen og alle de fornuftige måltider er inkluderet i prisen. Det koster 1200 kr. at deltage i arrangementet, hvis man har sin egen hest med - og 1500 kr. hvis man har brug for at leje en.


Book din plads inden lejren er helt fyldt op direkte hos Signe Salling på tlf. nr. 24 20 34 02.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright