Gense Nordic Ice Games 2020

Det ellers traditionsrige Nordic Ice Games slutter sig til listen over arrangementer, der ikke bliver til noget på grund af Covid-19. Det stopper dog ikke arrangørerne, der lover et stort comeback i 2022.

Jan Michael Madsen og Siggo Oskarsson
Arrangørerne Jan Michael Madsen og Siggi Oskarsson går allerede nu i gang med at planlægge Nordic Ice Games 2022 (Foto: Fifla.dk / Arkiv)

"Lets crack the ice together" plejer at være en sætning, som vi ofte støder på, når kalenderen rammer februar. Det er nemlig lyden af Nordic Ice Games' slogan. Og havde det ikke været for corona, så havde det traditionsrige stævne på is åbnet dørene til deres 2021-version nu på lørdag.


Men sådan bliver det som bekendt ikke. De gældende corona-restriktioner tillader stadig ikke store sportsbegivenheder, hvor mange mennesker samles, og arrangørerne har derfor trukket stikket til det lysshow, som ellers plejer at rulle over isen i Iscenter Nord, når den ene flotte ekvipage efter en anden tölter på banen i den nordjyske skøjtehal.


Gense Nordic Ice Games og del dine idéer

Som et plaster på såret har den officielle Facebookside for Nordic Ice Games offentliggjort en statusopdatering, hvor de løfter sløret for, at der allerede nu arbejdes på højtryk for at skabe et festligt og nyudviklet Nordic Ice Games i 2022.


Samtidig opfordrer de til, at alle interesserede følger med på Facebook på lørdag. For udover at streame en gratis genudsendelse af istølt-showet fra 2020 og åbne for billetsalget til næste års showstævne, så vil Nordic Ice Games-arrangørerne også dele nogle af de idéer, som skal lægge grundstenen til skabelsen af verdens bedste Istøltshow til næste vinter. Sidder man selv med en god idé, et input eller en kommentar opfordres der til, at man pitcher tilbage til arrangørgruppen, så alle islandshestefans i fællesskab kan være med til at danne rammerne om en festlig hesteaften i Frederikshavn.


Se med på Facebook når Nordic Ice Games 2020 genudsendes kl. 18:35.


0 kommentarer