Istølt er tilbage!

Efter sidste års pause er Istølt i Frederikshavn tilbage med endnu en stortopslået wintermatch lørdag d. 2. februar 2019.


Siden det blev meldt ud, at Istølt i Frederikshavn vender tilbage i 2019, har der været rift om billetterne. Siddepladserne i Iscenter Nord blev revet væk med rekordfart, så der er ingen tvivl om, at kulissen er sat til en fantastisk festlig lørdag i Frederikshavn.


Show og konkurrence

Det er endnu ikke offentliggjort, hvilke ryttere vi skal se tölte på isen i år, men arrangørgruppen melder om en "stærk ryttertilmelding", og vi er slet ikke i tvivl om, at vi vil blive underholdt af topekvipager på stribe, når vi rammer d. 2. februar.


Istølt i Frederikshavn er danmarks eneste topkonkurrence for islandske heste på is. Men derudover er det også et show, så publikum kan glæde sig til en eftermiddag og aften med en helt unik og festlig vinterstemning i ishallen.


Køb billet

Var du ikke en af de hurtige, der sikrede sig en siddeplads til Istølt 2019, så fortvivl ej. Du kan stadig erhverve dig en ståpladsbillet til en ganske favorabel pris.


Køb billet her.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright