Kom til S&S Cup på Vilhelmsborg

Med helt styr på corona-forholdsreglerne og krydsede fingre for lempede restriktioner inviterer Simone Lunding-Hoppe og Line Søgaard til S&S Cup på Vilhelmsborg.

Simone Lundig-Hoppe og Line Søgaard
Simone Lundig-Hoppe og Line Søgaard arrangerer S&S Cup på Vilhelmsborg (Foto: Privat / Simone Lunding-Hoppe)

Det var med stor succes og fyldte startlister, da Line Søgaard og Simone Lunding-Hoppe i efteråret afholdt islænderstævne for alle hos S&S Equestrian i Lemming ved Silkeborg. Arrangementet havde fået navnet S&S Cup. Og det er et navn, at du som islænderrytter ligeså godt kan memorere med det samme. Står det til arrangørerne selv, kommer der nemlig mange flere S&S Cups i fremtiden. Datoerne for det næste ligger allerede klar. Det bliver nemlig d. 27. - 28. marts på Vilhelmsborg.


S&S Cup er for alle

Når Line og Simone inviterer til vinterstævne, bliver der ikke sparet på noget. Selv er de begge erfarne stævneryttere, der ved, hvad der er vigtigt i forbindelse med at ride konkurrencer. Og det bærer deres arrangementer tydeligt præg af.


Flytningen fra S&S Equestrians lokation til det imponerende hestecenter på Vilhelmsborg vidner om ambitiøse planer for stævnekonceptet. Og det bekræfter Simone Lunding-Hoppe, at der er.


"Du kan tro, S&S Cup er kommet for at blive og vi satser på et endnu større stævne på Vilhelmsborg i efteråret uden corona og med en masse nye tiltag. Junior Cup, mere gædingafimi, hingsteshow og fest."


Der er altså rigeligt at se frem til, men der er også god grund til at tilmelde sig stævnet allerede i marts. Stævnet er åbent for alle islandske heste - også dem med grønt pas. Og det kræver hverken et klubmedlemskab eller en rytterlicens at melde sig til.


Sponsorpræmier og frit klassevalg

Allerede nu to måneder før de første ekvipager rider på banen, er der fuld fart på sponsortilslutningen. Og med flotte æresdækkener til vinderne i alle klasser, store rosetter, ærespræmier og et helt særligt æresbånd til den, der hyldes som stævnets mest harmoniske ekvipage, er der masser at ride for, for både den nye og den erfarne stævnerytter.


Man kan tilmelde sig alt fra T.8, tregang, 5.1, 4.1 og gæðingafimi. Og som noget helt særligt er der ved dette stævne ikke krav til pointopnåelse for at kunne starte A-klasser. Det giver masser af muligheder for at teste ting af på banen og prøve kræfter med lige præcis de klasser, som man ønsker at ride.


Læs mere om S&S Cup og tilmeld dig stævnet lige her.


0 kommentarer