Nu kan du få gratis dyrlægehjælp via mobilen

Kunder hos Agria Dyreforsikring skal ikke længere have den store pengepung op af lommen, når der opstår behov for at få en dyrlæge med på råd.

Agria og FirstVet har lanceret en ny digital dyrlægetjeneste (Foto: Agria Dyreforsikring)

Vi kender dem allesammen. Småskavankerne. Et hævet øje. Et sår et dumt sted, som godt kunne være alvorligt, men som også bare kunne være en skramme. For slet ikke at tale om de der haltheder, som måske faktisk mere er en trækken på benet end en egentlig halthed. I sådanne tilfælde kan det være svært at vurdere, om det er nødvendigt at ringe til en dyrlæge - specielt hvis skaden er sket udenfor ordinær åbningstid og tanken om en tårnhøj regning ligger og lurer i baghovedet. Hvis du kan nikke genkendende til sådanne situationer, har vi rigtig gode nyheder til dig. I hvertfald hvis du har din hest forsikret via Agria Dyreforsikring, som i samarbejde med FirstVet netop har lanceret en digital dyrlægetjeneste, som er ganske gratis for deres kunder.


Danmarksnyhed

Agria Dyreforsikring er et af de første forsikringsselskaber i Danmark, der lancerer FirstVet-tjenesten. Rent praktisk foregår det sådan, at man via sin mobil eller tablet kan foretage et videoopkald til en dyrlæge for at få et hurtigt råd, en diagnose eller en henvisning til nærmeste dyreklinik eller dyrlæge.


”Det er spændende, at ny teknologi kan give alle vores kunder mulighed for at få hjælp og rådgivning, når de er bekymrede for deres dyr og er i tvivl, om de skal tage til dyrlægen. Mobilen har man med sig overalt, og derfor er hjælpen altid lige ved hånden selv i sommerhuset, på ferier og generelt, når man er på farten," siger Tine Antvorskov, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring Danmark.


Der kan selvfølgelig være akutte situationer, hvor der slet ikke hersker tvivl om behovet for dyrlægehjælp, og så er det selvfølgelig altid bedst at ringe til sin egen dyrlæge. Men ved mindre problematikker og brug for et godt råd, så er FirstVet-tjenesten et fremragende, moderne alternativ, som holder åbent alle dage fra kl. 9:00 til kl. 24:00.


”Vi glæder os til at tilbyde de danske dyreejere konsultation på dyrets præmisser. Vi har allerede set, at digitale konsultationer er blevet en vigtig del af sundhedstjenesterne for mennesker, og vi synes, at dyrene også bør få samme tilbud. Med FirstVet har vi etableret et naturligt og digitalt første møde mellem dyrejeren og dyrlægen for at finde ud af, hvad der er galt, og om videre konsultation på en dyreklinik vil være nødvendig,” siger David Prien, stifter og direktør i FirstVet.


Gælder alle dyr

Den digitale dyrlægetjeneste blev grundlagt i Sverige i 2016, og siden da har dyrlæger og specialister hjulpet over 100.000 heste, hunde, katte og smådyr. For det er nemlig ikke kun vores heste, som kan få lov at nyde godt af den nye service. Du kan få gratis videokonsultationer til alle dyr, der er forsikrede i Agria Dyreforsikring.


FirstVet og Agria-appen kan downloades hurtigt og nemt i både App Store og Google Play. Sidstnævnte ved at søge efter «Agria Dyr».


Læs mere om FirstVet-tjenesten på Agrias hjemmeside ved at trykke her.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright