Ny podcast om islændere

Siden august har svenskere - og svenskkyndige - kunne nyde godt af podcasten Nattfari, der er skabt af makkerparret Johan Häggberg og Elsa Andersson. Nu har de udgivet deres første episode på engelsk.

Nu kan du lytte til podcasten Nattfari på engelsk (Foto: Screenshot fra Soundcloud.com)

Med den internationale dommer, træner og stævnerytter Johan Häggberg og fritidsrytter og blogger Elsa Andersson ved mikrofonerne sætter Nattfari Podcast fokus på ridning og træning af islandske heste. Indtil nu har værterne udgivet episoder med forskellige temaer på deres svenske modersmål, men nu er der godt nyt til alle os, der godt kan have lidt svært ved at navigere rundt i det svenske. Den seneste episode er nemlig udgivet på engelsk.


Praktiske tips til træning

Johan og Elsa har opnået en lytterskare på over 10.000 siden lanceringen i august, så i Sverige har starten af Nattfari Podcast været en kæmpe succes. Målsætningen er, at podcasten skal være interessant for en bred målgruppe, så både hobby- og stævnerytteren kan få brugbar viden af at lytte.


I debutepisoden på engelsk sættes der fokus på vigtigheden af at træne efter et system. Der gives tips, tricks og praktisk hjælp til ryttere, der gerne vil forbedre egen træning. Og det bedste af det hele? Det er ganske gratis.


Lyt til Nattfari Podcast her.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright