Nye rideruter i Mols Bjerge

Lokale ryttere, Naturstyrelsen Kronjylland og Nationalpark Mols Bjerge indvier 25 km ridestier på søndag kl. 14:00.

Fra på søndag er der nye og forbedrede ridemuligheder i Nationalpark Mols Bjerge (Foto: Colourbox)

Det kuperede terræn i Nationalpark Mols Bjerge har længe været en yndet destination for både lokale og udefrakommende turryttere. Men fra på søndag d. 4. november bliver området endnu mere attraktivt til rideoplevelser, når der er officiel indvielse af de nye rideruter.


Slut med af- og påstigning På nuværende tidspunkt har en række nyopførte storfolde gjort rytterlivet besværligt i Mols Bjerge. Foldene har stor betydning for naturplejen i området, men de mange låger har tvunget rytterne til ustandseligt at skulle hoppe af hesten for at trække igennem. Med de nye forbedrede stisystemer kan man ride hele vejen rundt om Mols Bjerge samt benytte to tværgående stier uden at skulle stige af hesten. Det skriver Nationalparkmolsbjerge.dk. Den længste rute er på over tyve kilometer, men der er rig mulighed for at kombinere stierne på kryds og tværs alt efter hvor lang en ridetur, man har lyst til.


Tag på efterårstur i bjergene

De nye ridestier kan efter indvielsen på søndag tilgås fra flere forskellige indgange, men kommer du langvejs fra, kan du parkere din hestetrailer ved enten Agri Bavnehøj eller Øvre Strandkær. På begge trailerparkeringspladser er der både bomme til at binde hestene og adgang til drikkevand, hvis din hest er tørstig efter en tur gennem det smukke landskab.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright