Nyt spil om islandske heste

Kan du huske det klassiske kortspil med racerbiler, hvor man dystede om at have den hurtigste bil eller flest hestekræfter? Nu kan du få en version udelukkende med rigtige hestekræfter. For Helle Brønnum har lavet en udgave med islandske heste.

Kortspillet om islandske heste gælder om at vinde alle hestene (Foto: Helle Brønnum)

Mangler du en lille ting til adventspakkekalenderen eller en sjov værtindegave, så kunne det nye spil om islændere måske være en idé? Med inspiration i de klassiske bilspil og et ældre udgået spil fra Island har Helle Brønnum fra Ledøje samlet en række aktuelle, højt kårede hingste og hopper i et kortspil, der gælder om at vinde alle hestene. Spillet er skabt som et rent hobbyprojekt, men interessen er stor og Helle har allerede pakket og sendt en god del af første produktion afsted til hesteentusiaster rundt omkring i landet.


Helle Brønnum har selv indsamlet data på alle de kårede hingste og hopper, som er en del af spillet (Foto: Helle Brønnum)

Et spil kræver mindst to deltagende personer, der blander og fordeler kortene mellem sig. Herfra kan der spilles om højeste kåring, højeste delkarakterer, flest afkom og andet hestenørdet. Kun fantasien sætter grænser!


Spillet koster 150 kr. og kan bestilles direkte hos Helle Brønnum på mail til helle@ledojegaard.dk

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright