Nyt talentteam i Midtjylland

Ridning kan være en ensom sport, men det skal det være slut med i Midtjylland, hvor Mette Damm Bak har taget første spadestik til et nyt talentteam for junior- og ungryttere.

Der er ikke langt fra tanke til handling hos Fifla-blogger Mette Damm Bak. For en lille måneds tid siden foretog hun en forsigtig forespørgsel i sit netværk for at høre, om der ville være interesse for et talenthold for juniorer og ungryttere i det midtjyske. Svaret var et bragende ja, og således trak den engagerede ponymor i arbejdstøjet og stiftede foreningen Talent Team Midt.


Udvikling og socialt sammenhold

Med fast base i Højslev og med mulighed for ovalbanetræning i Skive og Herning er det målet, at Talent Team Midt skal være med til at skabe de optimale rammer for udvikling af unge ryttere. Med en fast træner i Veronika Rauch, og med et lineup af kompetente gæsteundervisere, er det ambitionen, at den enkelte unge rytter får mulighed for at udvikle sig i samspil med sin hest.


Det er meningen, at Talent Team Midts fundament skal bygges op omkring viljen og lysten til at lære mere. Samtidig skal de de sociale relationer rytterne imellem vægtes meget højt. Målet er at skabe holdånd, så det ikke kun er træningen og den mentale støtte fra profesionelle, der løfter den enkelte rytter videre, men at det i lige så høj grad er følelsen af at være med på et hold, hvor alle bakker hinanden op.


Ansøg senest 28. september

Er du junior- eller ungrytter i Midtjylland, har du mulighed for at ansøge om en plads på det talentudviklende team. Det gør du ved at sende en mail til holdleder Mette Damm Bak på mdbbh14@gmail.com. Ansøgningen skal være Mette i hænde senest lørdag d. 28. september 2019. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om Talent Team Midt, kan selvsamme mail benyttes til dette formål.


Læs mere og følg Talent Team Midt på Facebook lige her.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright