Oplev islandske heste til Hillerød Horse Show

I weekenden er der masser af heste på programmet, når Sjællands største indendørs hestemesse løber af stablen.

Rytter på islandsk hest til Hillerød Horse Show
Du kan blandt andet opleve Alberte Møller San Pedro og Sölvi Sigurðarson fra Stald Fáksholt til Hillerød Horse Show i weekenden (Foto: Hillerød Horse Show)

Fra på fredag d. 27. til søndag d. 29. september er der heste på stribe til den årligt tilbagevendende messe Hillerød Horse Show. I løbet af de tre dage i hestenes tegn kan du nyde over 50 forskellige arrangementer. Programmet spænder bredt, og udover shopping hos messens mange udstillere vil du kunne opleve alt fra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag.


Lørdag og søndag med islandsk islæt

Hillerød Horse Show lover, at det bliver en weekend med show, eventyr, fart, spring, dressur, trec og western. Men ved et nærmere kig på programmet kan vi med glæde konstatere, at også de islandske heste har fået tid i spotlightet.


Lørdag er det Nils-Christian Larsen, der sammen med equicoach Ditte Young og den norske dressurrytter Ellen Birgitte Farbrot afholder clinic'en fra pas til passage. Under Dittes kyndige instrukser vil de to eliteryttere bytte både hest og disciplin for at finde ud af, om der egentlig er nogle fællesnævnere, når to så forskellig grene af hestesporten mødes?


Søndag indtager Alberte Møller San Pedro og Sölvi Sigurðarson ridebanen, når de sammen guider tilskuerne igennem den jungle det er at købe en islandsk hest. Under overskriften "Find det rigtige match" vil parret fra Stald Fáksholt give tips og tricks til, hvad der er vigtigt, når man skal købe en islænder.


Hillerød Horse Show sluttes af med hestebyt

Som slut på messeweekenden deltager Nils-Christian Larsen endnu engang i det underholdende og efterhånden traditionsrige hestebyt søndag eftermiddag. Sammen med Josephine Bøgh (spring), Line Jenvall (mounted games) og Ditte Poulsen (western) har han taget imod den udfordring det er, når erfarne ryttere prøver kræfter med helt nye og uprøvede discipliner indenfor ridesporten.


Køb dine billetter til Hillerød Horseshow lige her.

0 kommentarer