Stem på Årets Træner

Stem på din favorit blandt seks nominerede kandidater, når FEIF kårer Årets Træner 2020.

Lene Warming, Carrie Lyons Brandt og Ísólfur Líndal er blandt de nominerede til Årets Træner 2020 (Foto: FEIF)

Siden 2016 har det Internationale Islandshesteforbund FEIF hvert år kåret Årets Træner. Nu er tiden kommet til at stemme om, hvem der skal have den ærefulde titel for 2020.


På årlig basis inviterer FEIF medlemslandende til at nominere en enkelt træner, som skal have chancen for at blive hædret som den bedste instruktør i internationale sammenhænge. Hvilke kriterier der ligger til grunde for nomineringen, bestemmer de enkelte lande selv. Den nominerede person skal blot fremgå af FEIF's officielle liste over hestetrænere og rideinstruktører.


Lene Warming er Danmarks kandidat

Den danske kandidat blandt de seks nominerede trænere er 60-årige Lene Warming, der er både FEIF instruktør Level 1, Figures instruktør Level 1 samt Ryttermærke-instruktør. Sammen med sin mand bor hun på gården Kastaniehøj nord for København, hvor hun avler islandske heste og afholder rideundervisning for børn og voksne.


Stem på din favorit

Afstemningen er åben og du kan afgive din stemme på den kandidat, som du ønsker at hædre med prisen som Årets Træner i 2020. Udover Lene Warming er også svenske Malin Schön, amerikanske Carrie Lyons Brandt, islandske Ísólfur Líndal, tyske Svenja Braun og schweiziske Eve Barmettler nomineret.


Læs mere om de nominerede kandidater og afgiv din stemme her.


0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright