Succes for danske ryttere til det tyske mesterskab

Med flere danske ryttere på startlisterne er der lige nu fuld gang i det tyske mesterskab for islandske heste på Gestüt Heesberg i Nordtyskland.

Steffi Svendsen og Sjóli har succes til det tyske mesterskab (Foto: Arkiv - Privat / Teland)

Siden onsdag har vores tyske naboer konkurreret om guldmedaljer og titlerne som landets bedste i hhv. firgang, femgang, tölt og pas. Med tilskuerrestriktioner og særlig omtanke er det nemlig, corona til trods, lykkedes for Tyskland at få et national mesterskab, stablet på benene.


Dansk finaledeltagelse

Med de første indledende runder veloverstået, dominerer de danske ryttere særligt T1, hvor både A- og B-finalen bliver med dansk deltagelse.


Med Sjóli von Teland har dansk/tyske Steffi Svendsen både redet sig til en foreløbig førsteplads i V.1 med 7,60, mens ekvipagen indtil videre ligeledes er placeret som nr. 8 i T1 med en score på 7,40. Steffi er derfor B-finaleklar i T1, mens hun er direkte i A-finalen i V.1.


Øverst i feltet i T1 er der flere rød/hvide farver at finde. Sys Pilegaard og Sigurður Óli Kristinsson, der til dagligt driver den professionelle træningsstald Stald Sepi på Fyn, har nemlig begge redet sig til A-finalepladser i T1. Sys Pilegaard og Abel fra Tyrevoldsdal ligger efter den indledende runde på en foreløbig 2. plads med 8,13, mens Sigurður Óli Kristinsson har placeret sig som en foreløbig nr. 5 med Sólbjartur frá Kjarri og en score på 7,87.


Følg med på livestream

Det tyske mesterskab løber frem til på søndag d. 20. september, og mens weekenden naturligvis byder på finaler, så er der også stadig en indledende runde i F.1, futurityfirgang, -femgang og tölt samt rene pasklasser at glæde sig til.


Gestüt Heesberg har meldt fuldt udsolgt på tilskuerpladser, men der er stadig mulighed for at købe livestream og følge resten af weekendens ridning.


Køb livestream til det tyske mesterskab (DIM) lige her.0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright