Talent Team Midt træner på nettet

Et forår i coronavirussens tegn med aflyste teamsamlinger og stævner harmonerer ikke særlig godt med træning og talentudvikling. Men Talent Team Midt får det bedste ud af det.

Rideture i det fri kombineres med videobedømmelser, når Talent Team Midt træner sammen - hver for sig (Foto: Talent Team Midt)

Kalenderen siger forår, og normalt ville det betyde tid til at intensivere træningen frem mod årets første stævner. Men som bekendt er der ikke noget, der er helt som det plejer dette forår, og det mærker de også hos Talent Team Midt.


Det midtjyske talenthold, der startede sidste år, plejer at mødes til både fællestræninger og temaaftener, men alle aktiviteter er for at mindske den nuværende smitterisiko sat helt i bero. De unge talenter bruger i stedet tiden til at træne hver for sig derhjemme, mens særligt tre af holdets ryttere kæmper med en stor skuffelse. De var nemlig tilmeldt Icehorse Festival, som jo bekendt også er aflyst, og havde glædet sig meget til at ride ind på ovalbanen i Herning.Gæðingakeppni og intern konkurrence

Men hvordan holder man så gejsten oppe og træningen ved lige, når alt det man havde glædet sig til, pludselig ikke bliver til noget? Man opfinder da bare noget nyt at glæde sig til og træne frem imod.


Hos Talent Team Midt betyder det helt konkret, at de afholder et internt træningsstævne. Med en hovedsponsor i Yggdrasil Islandsheste og Elias Árnason har de opfindsomme midtjyder stablet et online gæðingakeppni-stævne på benene. Planen er, at alle holdets ryttere skal filme sig selv og sende videoen til Elias, der vil bedømme og kommentere ekvipagerne, helt som var det et almindeligt træningsstævne.


Og selvom det lille stævne blot afholdes for træningens skyld, så har Yggdrasil Islandsheste da også sponsoreret rosetter til de bedst placerede, så der er lidt at ride for, for de unge stævneglade ryttere.

0 kommentarer
Fifla.dk 2018 - 2021 © Copyright