5 hurtige til Alberte Munk Vallentin

Opdateret: 25. apr. 2018

Den 17-årige ungrytter imponerede med sin præstation til Icehorse Festival, hvor hun tog sejren i både 5.1 og T.2. Vi har stillet hende 5 hurtige spørgsmål om hendes faste hest Gestur fra Guldbæk og den forestående stævnesæson.

Alberte Munk Vallentin og Gestur fra Guldbæk på banen til Icehorse Festival 2018 (Foto: Privat)

1. Du har redet Gestur fra Guldbæk i 5 år. Hvad er det, der gør, at I er sådan et godt makkerpar?

- Gestur har en god energi og meget vilje, som jeg bliver bedre og bedre til at udnytte. Derudover stoler jeg 100% på ham, hvilket afspejler sig i vores ridning. Jeg er aldrig nervøs for at byde ham nye udfordringer, selvom han til tider kan være lettere skeptisk. Personligt er jeg et udpræget konkurrencemenneske og går aldrig halvt til en opgave. Derfor er Gestur og jeg et godt makkerpar, da han altid yder sit bedste.


2. Hvilke af de placeringer, I har opnået sammen, er du allermest stolt af?

- Først og fremmest er jeg stolt af vores titel som Danmarksmester i 2015 i 4.1 junior. Vores præstation til Icehorse Festival med en 1. plads i både 5.1 og T.2 ligger også i toppen af resultater, som vi har opnået sammen.


3. Hvordan er din oplevelse af premieren på Icehorse Festival?

- Jeg synes Icehorse Festival var et top velorganiseret stævne. Alt var i orden, stalde, opvarmnings muligheder og banen. Dejligt med mange udstillere. Stævnet ligger uden tvivl i toppen af de stævner, jeg har deltaget i.


4. Hvad er dine stærkeste sider som rytter?

- Jeg er utrolig selvdisciplineret i forhold til træning. Det er nødvendigt, da Gestur står hjemme og jeg derfor ikke er en del af et fællesskab med andre ryttere. Derudover er jeg som tidligere nævnt et konkurrencemenneske og går altid efter mine mål. Jeg er en fighter og giver ikke op.


5. Hvad er din målsætning for denne stævnesæson?

- Målene for denne sæson er at ride et godt udtagelsesstævne samt DM. Mit mål er at vinde, men det er ikke altid realistisk, da det er et hårdt ungrytter felt vi er oppe imod.

0 kommentarer