5 hurtige til Sigurður Óli Kristinsson
top of page

5 hurtige til Sigurður Óli Kristinsson

De første heste entrerer isen til Nordic Ice Games inden længe - mens vi venter, kan vi dog lige nå at høre Sigurður Ólis svar på Fiflas fem hurtige spørgmål.


1. Du er repræsenteret med tre heste til istölt i år. Hvad er dine ambitioner for dem hver især? Og er det dine egne heste?

Det er tidligt på sæsonen, så jeg har ikke helt bestemt mig endnu hvem som skal med. Freisting frá Háholti skal med og hende ejer vi sammen med vores gode ven, Camilla Gundtoft. Mine ambitioner er at vise dem bedst muligt frem på isen.


2. Som erfaren kårings- og stævnerytter, hvorfor vælger du så at ride istölt, der egentlig “bare” er et showstævne og altså ikke har WRL-point på højkant?

Jeg kommer jo fra Island og der rider vi på isen i naturen, der bliver arrangeret istölt i naturen på eksempelvis en frossen sø. Det er en helt speciel følelse at ride på isen i naturen og i Danmark er Istölt det nærmeste man kan komme på det. Derudover er det et fantastisk arrangement, som er skabt af en flok frivillige som yder en kæmpe indsats. De er smilende, serviceminded og imødekommende og får skabt en virkelig god atmosfære i hallen sammen med publikum. Det vil vi gerne støtte.


3. Hvad er det bedste ved at konkurrere på is i stedet for en almindelig bane?

Hestene kan være lidt anderledes på is og nogen bliver næsten bare bedre.


4. Hvad er dine ambitioner for sæsonen 2024?

Mit mål er at gøre mit bedste på kårings- og stævnebanerne.


5. Hvad glæder du dig mest til ved istölt?

At opleve endnu engang den gode stemning og møde gode venner og kollegaer.

bottom of page