Jörfi inviterer til pas-stævne på Hedeland
top of page

Jörfi inviterer til pas-stævne på Hedeland

Der er pas på programmet, når lokalklubben Jörfi inviterer til WRL-stævne på Hedeland i juni.


Islandsk hest i pas.
Jörfi inviterer til pas-stævne på Hedeland (Foto: Jörfi)

D. 1. - 2. juni 2024 skal der rides pas, pas og atter pas, når lokalklubben Jörfi skyder et noget anderledes WRL-stævne i gang på Hedelands baneanlæg. I stedet for de traditionelle klasser med både tölt og firgang, er det nemlig gangarten pas, der skal fejres - og det har man valgt at gøre ved at dedikere hele stævnet kun til pasklasser.


Stævneleder Sebastian Aagaard er det, som klubben kalder en vaskeægte "pas-nørd". Og efter pinsestævnet på Hedeland i 2023, hvor det var Jörfi, der stod for afviklingen af pasklasserne, spirede idéen til et helt stævne kun med pas.


Det bliver nu en realitet! Tilmeldingen åbner på Sporti i morgen fredag d. 16. februar kl. 18:00. Og selvom der kun er pasklasser på programmet, så er der altså alligevel noget at vælge imellem på tilmeldingsformularen.


På pasbanen bliver der nemlig mulighed for at ride både P.1, P.3, P.2, PP1 og PP3, mens der på ovalbanen bliver afviklet både 5.1, 5.2 og 5.3.


Så går du og leger med idéen om at starte en pasklasse i 2024, er det altså nu, du skal slå til. Jörfi glæder sig til at byde alle - unge som gamle, øvede som nybegyndere - velkommen til en stor pas-fest på Hedeland.



bottom of page