top of page

Jakob Svavar Sigurðsson tog årets første sejr i Meistaradeild

Det var tæt i toppen, men Jakob Svavar og Skarpur frá Kýrholtida trak det længste strå, da Meistaradeildens V1 skulle afgøres her til aften.


Meistaradeild 2024 V1
Jakob Svavar Sigurðsson vandt V1 i årets Meistaradeild (Foto: Alendis)

Med en smule forsinkelse pga. vejrmæssige forhold blev årets Meistaradeild skudt i gang med et brag af en firgangskonkurrence her til aften. Sidste års vindere Aðalheiður Anna Guðjónsdóttir og Flóvent fra Breiðstöðum lå længe lunt i svinget til at tage endnu en sejr, og de vandt da også udtagelsen med 7,87 over Jakob Svavar, der endte som nummer to med 7,50.


I finalen måtte Aðalheiður dog se sig slået på målstregen, da hun bøvlede med et galopanspring, der kostede point. Jakob Svavar og den töltstærke 9-årige Skarpur frá Kýrholti kravlede dermed forbi hende og indkasserede en samlet score på 7,80 over hendes 7,70. På tredjepladsen kom Glódís Rún Sigurðardóttir på Breki fra Austurási med en score på 7,57.


Holdkonkurrencen blev vundet af Team Hestvit - Árbakki, der består af Pierre Sandsten Hoyos, Jóhanna Margrét Snorradóttir, Glódís Rún Sigurðardóttir, Fredrica Fagerlund og Gústaf Ásgeir Hinriksson.


Team Hestvit - Árbakki.
Team Hestvit - Árbakki vandt holdkonkurrencen i V1 (Foto: Alendis)



bottom of page