top of page

Let it sparkle til Icehorse Festival!

Nyt tiltag til Icehorse Festival skal skrue op for hestefesten, når der til april endnu engang skal dystes i gangarter på ovalbanen i Herning.


Rosetter fra islænderstævnet Icehorse Festival.
D. 4.-7. april er der endnu engang Icehorse Festival i Herning (Foto: Töltaren)

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vi skal se både tölt- og gangartsklasser, når Icehorse Festival til april åbner dørene til endnu en hestefest med islandsk fortegn. Det er også helt som det plejer, at der udbydes både klasser i sport A og B. Til gengæld er det noget helt nyt, at man som rytter i år også kan tilmelde sig Icehorse Festivals helt egen klasse, som på meget festlig vis har fået navnet "Sparkle Tölt".


Udklædning og Icehorse-publikumsdarlings

For at deltage i Icehorse Festivals nye tiltag Sparkle Tölt er det med at finde tænkeboksen frem og komme på en sjov udklædning. Kriteriet for at være med er nemlig, at hest og rytter klædes ud efter fri fantasi. Og det kan altså godt betale sig at være en smule kreativ og finde på en sjov idé, for der gives nemlig point for udklædning af både hest og rytter - og den tæller dobbelt.


Selve klassen afvikles som vi kender det fra T8 med valgfrit tempo tölt på begge volter. Og måske det endda kan være en fordel, at man kan vise sin hest, der hvor den går allermest blæret? For lige i Sparkle Tölt får publikum nemlig mulighed for at kunne stemme på deres favorit på banen.


Ryttere i alle aldre deltager på lige fod og vinderne kåres umiddelbart efter klassen. Vi glæder os til at se udklædninger i alle afskygninger og heppe fra sidelinjen.



bottom of page